Wonderful World

Heb jij ook een liedje dat speciaal is voor jou? Een liedje waar je mooie herinneringen aan hebt? Of een liedje met een speciale tekst?

Voor mij is dat “Wonderful World” van Louis Armstrong. Het is het liedje waarop ik gedanst heb met mijn vader op mijn huwelijk, lang geleden.

Maar ook de tekst is heel speciaal voor mij.

De tekst gaat over deze fantastische wereld. Hoe lang is het geleden dat je nog bewust geluisterd hebt naar de vogeltjes die fluiten in de bomen? Wanneer heb je nog echt genoten van de natuur in bloei bij de eerste zonnestralen?

We beschouwen heel veel zaken als vanzelfsprekend, het is normaal dat ze er zijn: ons werk, onze familie, onze vrienden, onze huisdieren, onze gezondheid, de natuur,….

Door de drukte van het dagelijks leven en de stress die we hebben om alles vlot te laten verlopen, vinden we dit allemaal een evidentie en staan we er niet meer bij stil.

Tot het leven op de pauzeknop duwt!

Het is schitterend weer vandaag. Maak een mooie wandeling, neem je tijd ervoor en geniet van de natuur, van je hond die je vergezelt, van je gezin.

Pandemieën zijn een rechtstreeks gevolg van het feit dat mensen onrespectvol omgaan met de natuur en de dieren. Het is 10 na 12 en hopelijk gaan we wereldwijd onze levensstijl aanpassen. Want we hebben nu tijdens deze crisis ook gezien dat het wél anders kan!

A journey of a thousand miles begins with one single step.

Jij hebt ook een pauze gekregen. Een pauze die jou de kans geeft om tot rust te komen, om na te denken over wat echt belangrijk is in jouw leven.

Ben je tevreden met de manier waarop jouw leven liep voor de quarantaine? Proficiat, doe dan zeker voort!

Of… was je wel gelukkig maar er ontbrak toch iets? Zou je dat kunnen invullen in de toekomst?

Of… was je niet gelukkig maar je had er leren mee leven? Is dat echt wel nodig?

Je hebt maar 1 leven en enkel jij kan daar het beste van maken.

Wat zou jij graag veranderen na de quarantaine?Misschien zie je zelf nog niet op welke manier dit mogelijk is. Of denk je dat het niet mogelijk is….?

Je kan tot 30 april een gratis online coaching gesprek boeken met Fré of met mij. Wij zijn heel down-to-earth. We bekijken samen met jou wat realistisch mogelijk is, geen onmogelijke dromen.

Je hebt tijd en je krijgt een gratis coaching gesprek, zonder verdere verplichting. Bel of mij ons.

Fré Vandenborne, info@compass-coaching.be, https://www.compass-coaching.be – 0477 48 67 97

Christel Sonck, christel@mindsetacademy.be – https://mentalcare.be – 0499 23 79 31

Louis Armstrong – What A Wonderful World

I see trees of green, red roses too

I see them bloom for me and you

And I think to myself what a wonderful world

I see skies of blue and clouds of white

The bright blessed day, the dark sacred night

And I think to myself what a wonderful world

The colors of the rainbow so pretty in the sky

Are also on the faces of people going by

I see friends shaking hands saying how do you do

They’re really saying I love you

I hear babies crying, I watch them grow

They’ll learn much more than I’ll never know

And I think to myself what a wonderful world

Yes I think to myself what a wonderful world

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Testimonials

Christel, je moet weten dat je echt een voorbeeld bent voor velen ! Ik denk met plezier terug aan hoe jij mijn leerkracht was... ik bewonder u enorm en ik heb het misschien ( of waarschijnlijk) nooit gezegd, maar ik vind u echt een topwijf en je zal altijd een voorbeeld voor mij blijven !???

Stephanie

In 1 woord: WAUW! ik dacht dat ik wist wat mijn pitch ging zijn - ik zat er dik naast. Christel heeft mij ZO geholpen door de juiste vragen te stellen (eigenlijk te coachen..) om mij een veel duidelijker beeld te helpen creëren van wie ik als coach ben, wat mijn toegevoegde waarde voor de coachee is en welk type klanten ik wil aantrekken, dank je wel Christel! En als je nog niet hebt meegedaan aan een Meet & Greet: niet twijfelen, DOEN.

Tanya A.

Hoi Christel, gewoon om jou te zeggen dat ik jou een topcoach vind! Telkens weer opnieuw verbaas je me met jouw manier van diepe vragen stellen en to the point komen.

Milena, Mechelen

Ik volgde ook loopbaanbegeleiding bij Christel. Aanvankelijk geloofde ik daar niet zo in, dacht dat dit iets voor “softies” was.  Uiteindelijk leverde me het een flinke dosis zelfvertrouwen, positivisme en een salarisverhoging op. Christel is een uniek persoon, ik zou iedereen aanraden met haar in zee te gaan.

An, Zulte

Ik vond Christel meteen sympathiek en ik wist wel dat ze één en ander had mee gemaakt, maar ze was altijd opgewekt en scheen stevig in het leven te staan. Toen mijn man een paar weken weg was, heb ik Christel verteld wat er was gebeurd. Hoe zij zich toen op een niet-opdringerige manier heeft ontpopt tot een echte vriendin, daar word ik nog stil van. In elk geval, Christel heeft ùren naar mij geluisterd en met me gepraat, wat zeg ik: màànden, zonder ook maar iets te forceren of me ooit de les te lezen of regeltjes op te leggen. Ik wou niks meer met ons bedrijf te maken hebben. En toen heeft Christel gelukkig ingegrepen. In alle kalmte zei ze me dat ik moest ophouden met het slachtoffer uit te hangen en niet in mijn zelf medelijden mocht blijven steken. Dat ik verdorie mijn leven weer in handen moest nemen en dat ik door sterk te staan het respect van de anderen automatisch terug zou winnen, in plaats van te vluchten en in een hoekje weg te kruipen. Ik moest met mijn ex samen werken en de boel weer proberen opbouwen ipv in het verleden te blijven hangen. Dikke merci hiervoor aan mijn goeie vriendin en super coach Christel!

Dominique

Christel leerde ik kennen omdat ik bij haar aan de deur ging kloppen voor hondentraining. Ze straalde direct een enorm vertrouwen uit en na enkele sessies ging het al rap beter met onze Shiba. Random vertelde ik haar eens dat ik me niet zo goed voelde op het werk. Ze raadde me aan loopbaanbegeleiding te volgen maar daar geloofde ik aanvankelijk niet veel in. Maanden later heb ik toch die stap gezet en het heeft me enorm veel bijgebracht. Het leert je zaken op een andere manier te bekijken en er anders mee om te gaan. Haar tips hebben me zelfs loonsopslag opgeleverd. Ik zou het iedereen aanraden. Persoonlijk vind ik Christel een heel intelligente vrouw die niet alleen problemen oplossingsgericht aanpakt maar ook rekening houdt met de persoonlijkheid van elk individu.

An

De workshops en cursussen bij jou zijn altijd weer iets om naar uit te kijken. Tijdens de opdrachten en oefeningen heb ik mezelf beter leren kennen  maar kreeg ik ook vele inzichten/tips aangereikt om anderen beter te begrijpen of bepaalde situaties vanuit een ander perspectief te bekijken. Je slaagt er steeds weer in om ons op een toffe humoristische manier te blijven boeien met je praktische voorbeelden en anekdotes. Ik kan het iedereen aanraden om deze ontdekkingstocht te starten!  

Els

Sommigen onder jullie herkennen het misschien: je hebt al een paar klappen gehad in t leven, zowel privé als professioneel, alles lijkt een sleur, je voelt je ongelukkig in je job maar tja, wat moet je dan?!? Loopbaanbegeleiding.... zou dat wat verheldering brengen ? Wel, ja inderdaad! 1 muisklik, 1 telefoontje van een beschikbare coach, 1 kennismakingsgesprek .... en daar ging de toekomst-trein.... De klik, de match was er direct, en nu, zoveel gesprekken later , gevuld met een lach en een traan, heb ik het gevoel,de eerste keer in jaren, duidelijkheid te hebben voor mezelf. Ik heb nog een lange weg af te leggen om te bereiken wat ik wil, maar het is alsof de puzzelstukjes een voor een op z’n plaats vallen. En waar vroeger de energie en wat lef ontbrak is nu een waterval van positieve vibes! Zelfs zonder dat bekende energiedrankje heb ik opeens vleugels  Bedankt Christel Sonck

Brenda, Overijse

Je bent zelf verantwoordelijk voor de persoon die je bent!
Ik heb ook geleerd dat niet iedereen jou tof vindt, maar ik vind ook niet iedereen tof, dus maak keuzes in jouw leven. Door master mind weet ik precies wat ik wil en heb ik leren positief omgaan met bepaalde situaties

F. Zottegem

Maar wat me het meest bijgebleven is van de Master Mind sessie dat iedereen wel eens kampt met twijfels, minder zelfvertrouwen, zaken die je niet in de hand hebt (of denkt te hebben!).
Hierbij is Christel de ideale coach om dit alles om te buigen naar meer positieve energie!

Manuela, Zingem

Ik zat toen in een periode vol twijfels, verdriet en nog heel veel meer.
Beetje bij beetje kon ik terug alles op een rijtje zetten, meer relativeren ,aanvaarden , loslaten en vooral tot rust komen.
Nog eens een dikke merci, je hebt me echt enorm geholpen en ik zal je altijd dankbaar blijven !

Anoniem

De Master Mind was heel leerrijk en heb er zeker verschillende zaken uit geleerd waaronder uit je comfortzone durven komen en dat je zelf verantwoordelijk bent voor het al dan niet realiseren van je dromen!
Als je een positieve mindsetting hebt kan je er veel meer mee bereiken dan je zelf denkt!

Filip, Menen

Master Mind is een must voor iedereen die het ultieme duwtje nodig heeft om knopen door te hakken.
Het geeft je inzicht in je manier van denken, in het waarom je ter plaatse blijft trappelen en je niet uit je comfortzone geraakt…

Kateleen Cromphout, Ronse

terug met goesting gaan werken
google-site-verification: google556caf12bcdce0b1.html