Wie zijn wij

Ik ben Christel

Moeder,Mindset Coach en Kwispelcoach

Ik ben Christel, moeder, Mindset Coach, Docent én Kwispelcoach. Maar ik ben ook een goede vriendin, heel erg begaan met de natuur en ik heb een passie voor dieren.

In 2011 was ik zelf even het noorden kwijt. Ik leefde niet het leven waarvan ik gedroomd had.

Ik wist niet echt wat ik wél wilde. Ik wist enkel wat ik niet meer wou.

Daarom ben ik begonnen aan een wereldreis naar mezelf.

Ik heb hiervoor veel gestudeerd en opleidingen gevolgd, me laten inspireren door succesvolle mensen. Mijn rolmodellen zijn Tony Robbins, Sheryl Sandberg, Sue Sternberg, Michèle Obama en nog andere inspirerende mensen.

Je kan voor een groot deel jouw eigen leven in handen nemen.

Alles begint bij de kwaliteit van jouw
gedachten en op welke manier je naar het leven en naar jezelf kijkt.

Ik ontdekte dat wereldwijd dezelfde theorieën, levenslessen en stappenplannen verkondigd werden.

Succesvolle mensen passen deze ook toe, elke dag opnieuw.

Ik heb veel geleerd van mijn rolmodellen.

Ik heb gedaan wat zij doen, met vallen en opstaan maar vooral met veel doorzettingsvermogen.

Het leven heeft me kletsen gegeven maar ik ben telkens weer recht gekropen dankzij mijn kennis van mindset.

We krijgen allemaal te maken met tegenslagen. Ik deel graag mijn kennis met jou zodat jij ook terug grip kan krijgen op jouw leven.

De kennis die ik deel met jou is down-to-earth en gebaseerd op theorie en levenservaring.

Ik ben Fré

Dromen worden werkelijkheid voor zij die sterk genoeg zijn om erin te geloven, dat schreef een Britse schrijver.

Mijn naam is Fré Vandenborne, ik voel mij bevoorrecht want ik leef elke dag mijn droom

Ik help mensen opnieuw de juiste weg te vinden naar hun doel.

Als tiener was ik al benieuwd naar wat mensen motiveert en wat maakt dat iemand succesvol is of niet.

Mijn studies in de sociale readaptatiewetenschappen werden de basis voor mijn coachingjob vandaag.

Ik volgde aanvullende opleidingen als loopbaan-, burn-out en mental sportcoach.

Al meer dan 25 jaar ben ik een gedreven sportcoach waarvan enkele jaren voltijds professioneel tennistrainer.

Naast mindsetacademy sta ik nog steeds op de tennisbaan.
Sinds enkele jaren begeleid ik daarbij ook rolstoeltennissers.

Als ondernemer en teamleader in de luchtvaart- en bewakingssector, deed ik heel wat field ervaring op.

Vrije tijd, dat betekent reizen. De talrijke verre reizen en het ontdekken van nieuwe culturen gaven me een bredere kijk op het leven.

Ik geloof rotsvast dat inzicht de sleutel is tot persoonlijk geluk!

Het is mijn passie om mensen te helpen meer inzicht te krijgen in hun persoonlijke situatie, hun beroepssituatie of in de sport. Van daaruit werken we naar voldoening, energie en geluk.

Mensen bewust maken van hun mindset om opnieuw te kunnen groeien, vormt de leidraad doorheen mijn coachings en workshops


Testimonials

Christel, je moet weten dat je echt een voorbeeld bent voor velen ! Ik denk met plezier terug aan hoe jij mijn leerkracht was... ik bewonder u enorm en ik heb het misschien ( of waarschijnlijk) nooit gezegd, maar ik vind u echt een topwijf en je zal altijd een voorbeeld voor mij blijven !???

Stephanie

In 1 woord: WAUW! ik dacht dat ik wist wat mijn pitch ging zijn - ik zat er dik naast. Christel heeft mij ZO geholpen door de juiste vragen te stellen (eigenlijk te coachen..) om mij een veel duidelijker beeld te helpen creëren van wie ik als coach ben, wat mijn toegevoegde waarde voor de coachee is en welk type klanten ik wil aantrekken, dank je wel Christel! En als je nog niet hebt meegedaan aan een Meet & Greet: niet twijfelen, DOEN.

Tanya A.

Hoi Christel, gewoon om jou te zeggen dat ik jou een topcoach vind! Telkens weer opnieuw verbaas je me met jouw manier van diepe vragen stellen en to the point komen.

Milena, Mechelen

Ik volgde ook loopbaanbegeleiding bij Christel. Aanvankelijk geloofde ik daar niet zo in, dacht dat dit iets voor “softies” was.  Uiteindelijk leverde me het een flinke dosis zelfvertrouwen, positivisme en een salarisverhoging op. Christel is een uniek persoon, ik zou iedereen aanraden met haar in zee te gaan.

An, Zulte

Ik vond Christel meteen sympathiek en ik wist wel dat ze één en ander had mee gemaakt, maar ze was altijd opgewekt en scheen stevig in het leven te staan. Toen mijn man een paar weken weg was, heb ik Christel verteld wat er was gebeurd. Hoe zij zich toen op een niet-opdringerige manier heeft ontpopt tot een echte vriendin, daar word ik nog stil van. In elk geval, Christel heeft ùren naar mij geluisterd en met me gepraat, wat zeg ik: màànden, zonder ook maar iets te forceren of me ooit de les te lezen of regeltjes op te leggen. Ik wou niks meer met ons bedrijf te maken hebben. En toen heeft Christel gelukkig ingegrepen. In alle kalmte zei ze me dat ik moest ophouden met het slachtoffer uit te hangen en niet in mijn zelf medelijden mocht blijven steken. Dat ik verdorie mijn leven weer in handen moest nemen en dat ik door sterk te staan het respect van de anderen automatisch terug zou winnen, in plaats van te vluchten en in een hoekje weg te kruipen. Ik moest met mijn ex samen werken en de boel weer proberen opbouwen ipv in het verleden te blijven hangen. Dikke merci hiervoor aan mijn goeie vriendin en super coach Christel!

Dominique

Christel leerde ik kennen omdat ik bij haar aan de deur ging kloppen voor hondentraining. Ze straalde direct een enorm vertrouwen uit en na enkele sessies ging het al rap beter met onze Shiba. Random vertelde ik haar eens dat ik me niet zo goed voelde op het werk. Ze raadde me aan loopbaanbegeleiding te volgen maar daar geloofde ik aanvankelijk niet veel in. Maanden later heb ik toch die stap gezet en het heeft me enorm veel bijgebracht. Het leert je zaken op een andere manier te bekijken en er anders mee om te gaan. Haar tips hebben me zelfs loonsopslag opgeleverd. Ik zou het iedereen aanraden. Persoonlijk vind ik Christel een heel intelligente vrouw die niet alleen problemen oplossingsgericht aanpakt maar ook rekening houdt met de persoonlijkheid van elk individu.

An

De workshops en cursussen bij jou zijn altijd weer iets om naar uit te kijken. Tijdens de opdrachten en oefeningen heb ik mezelf beter leren kennen  maar kreeg ik ook vele inzichten/tips aangereikt om anderen beter te begrijpen of bepaalde situaties vanuit een ander perspectief te bekijken. Je slaagt er steeds weer in om ons op een toffe humoristische manier te blijven boeien met je praktische voorbeelden en anekdotes. Ik kan het iedereen aanraden om deze ontdekkingstocht te starten!  

Els

Sommigen onder jullie herkennen het misschien: je hebt al een paar klappen gehad in t leven, zowel privé als professioneel, alles lijkt een sleur, je voelt je ongelukkig in je job maar tja, wat moet je dan?!? Loopbaanbegeleiding.... zou dat wat verheldering brengen ? Wel, ja inderdaad! 1 muisklik, 1 telefoontje van een beschikbare coach, 1 kennismakingsgesprek .... en daar ging de toekomst-trein.... De klik, de match was er direct, en nu, zoveel gesprekken later , gevuld met een lach en een traan, heb ik het gevoel,de eerste keer in jaren, duidelijkheid te hebben voor mezelf. Ik heb nog een lange weg af te leggen om te bereiken wat ik wil, maar het is alsof de puzzelstukjes een voor een op z’n plaats vallen. En waar vroeger de energie en wat lef ontbrak is nu een waterval van positieve vibes! Zelfs zonder dat bekende energiedrankje heb ik opeens vleugels  Bedankt Christel Sonck

Brenda, Overijse

Je bent zelf verantwoordelijk voor de persoon die je bent!
Ik heb ook geleerd dat niet iedereen jou tof vindt, maar ik vind ook niet iedereen tof, dus maak keuzes in jouw leven. Door master mind weet ik precies wat ik wil en heb ik leren positief omgaan met bepaalde situaties

F. Zottegem

Maar wat me het meest bijgebleven is van de Master Mind sessie dat iedereen wel eens kampt met twijfels, minder zelfvertrouwen, zaken die je niet in de hand hebt (of denkt te hebben!).
Hierbij is Christel de ideale coach om dit alles om te buigen naar meer positieve energie!

Manuela, Zingem

Ik zat toen in een periode vol twijfels, verdriet en nog heel veel meer.
Beetje bij beetje kon ik terug alles op een rijtje zetten, meer relativeren ,aanvaarden , loslaten en vooral tot rust komen.
Nog eens een dikke merci, je hebt me echt enorm geholpen en ik zal je altijd dankbaar blijven !

Anoniem

De Master Mind was heel leerrijk en heb er zeker verschillende zaken uit geleerd waaronder uit je comfortzone durven komen en dat je zelf verantwoordelijk bent voor het al dan niet realiseren van je dromen!
Als je een positieve mindsetting hebt kan je er veel meer mee bereiken dan je zelf denkt!

Filip, Menen

Master Mind is een must voor iedereen die het ultieme duwtje nodig heeft om knopen door te hakken.
Het geeft je inzicht in je manier van denken, in het waarom je ter plaatse blijft trappelen en je niet uit je comfortzone geraakt…

Kateleen Cromphout, Ronse

neem contact met ons op
google-site-verification: google556caf12bcdce0b1.html