Stress & burn-out begeleiding

Wij bieden jouw zowel een online programma als een 1-op-1 begeleiding voor stress- en burn-out!

Het leven lijkt soms op een sneltrein. Je zoekt een evenwicht tussen werk, gezin, familie, huishouden, vrienden, sport,…

Soms worden er hoge eisen gesteld aan jou of soms loopt niet alles van een leien dakje en dan krijg je stress. Ooit krijgen we er allemaal mee te maken.

Stress sluipt in het geniep in jouw leven. Het duurt een hele tijd voor je de indringer ontdekt. Jouw lichaam geeft jouw signalen om je te waarschuwen voor stress.

Je herkent die signalen niet altijd. Of je hebt het te druk om er op te reageren. Of je weet helemaal niet hoe je erop moet reageren.

Als je té lang last hebt van stress dan kan dit leiden tot een burn-out. Jouw lichaam zorgt als het ware voor een kortsluiting. Je wordt verplicht van een pauze in te lassen.

Eerst en vooral luisteren we naar jouw verhaal.

We werken in ons traject volgens een 8 stappen programma dat we heel gepersonaliseerd gaan toepassen op jouw leven.

We geven je in ons online programma en onze begeleiding stress- en burn-out de nodige tools om vanaf nu stress een stapje voor te blijven.

Je kiest zelf de methode die bij jou past:

  • online programma: je krijgt toegang tot een studentenplatform. Hier vind je alle nuttige informatie. Je krijgt een beetje theorie, filmpjes. Je past het 8 stappen programma zelf toe. Je kan het programma doorlopen waar en wanneer jij zin hebt.
  • 1 op 1 begeleidingwe hebben eerst een kennismakingsgesprek. Vervolgens spreken we samen een traject af. Jij bepaalt het tempo. Je krijgt ook toegang tot het studentenplatform maar verder word je persoonlijk begeleid door ons.

Ken je Corona stress en burn-out?

 
Een onzichtbare vijand met de naam Corona houdt ons al een jaar in een wurggreep.
Je bent bang om ziek te worden, bang dat iemand van wie je houdt besmet geraakt. Je bent misschien je werk kwijt of je bent technisch werkloos.  Of opeens wordt jouw job uitgeroepen tot niet-essentieel beroep waardoor je niet mag werken.  WOW, wat een fijn gevoel dat je niet echt nodig bent volgens de regering. 

 

Alles wat jouw leven plezierig maakt, wordt jou afgenomen. Je kan een bepaalde tijd met onzekerheid en angst omgaan. Het probleem van Corona is dat het einde niet direct in zicht is. 

We weten niet wanneer ons normale leven kan hervatten. Krijgen we ons leven zoals we dat gekend hebben terug?

Dit leidt tot angst en stress. Als dit te lang aansleept dan kom je in een depressie terecht of een burn-out. Dat wil je niet! Je wil immers in de startblokken staan van zodra de regering het licht op groen zet.

Corona stress en burn-out programma

Dit programma is voor een groot deel hetzelfde als het gewone programma. Je kan het online gedeelte volgen of we spreken af via Skype. Een wandelcoaching met maximum 3 deelnemers is ook een optie. Als je dit programma graag als team volgt, dan bieden we online sessies aan.

We zetten je weer op weg met een eenvoudig stappenplan.

 

 
visual 1 op 1 begeleiding

Persoonlijke 1-op-1 begeleiding

Heb je stress en zoek je een nieuw evenwicht? Heb je een burn-out of wil je dit net voorkomen? We begeleiden jou graag in jouw persoonlijk traject.
MEER WETEN

visual online programma

Online programma

Je wil graag het 8 stappen programma op je eigen tempo ontdekken en toepassen.  Je doet alles online.
MEER WETEN

visual preventie

Preventie van stress en burn-out voor bedrijven

Werkstress is een probleem dat steeds vaker voorkomt op de werkvloer.  In ruim 80% van de MEER WETEN

Testimonials

Christel, je moet weten dat je echt een voorbeeld bent voor velen ! Ik denk met plezier terug aan hoe jij mijn leerkracht was... ik bewonder u enorm en ik heb het misschien ( of waarschijnlijk) nooit gezegd, maar ik vind u echt een topwijf en je zal altijd een voorbeeld voor mij blijven !???

Stephanie

In 1 woord: WAUW! ik dacht dat ik wist wat mijn pitch ging zijn - ik zat er dik naast. Christel heeft mij ZO geholpen door de juiste vragen te stellen (eigenlijk te coachen..) om mij een veel duidelijker beeld te helpen creëren van wie ik als coach ben, wat mijn toegevoegde waarde voor de coachee is en welk type klanten ik wil aantrekken, dank je wel Christel! En als je nog niet hebt meegedaan aan een Meet & Greet: niet twijfelen, DOEN.

Tanya A.

Hoi Christel, gewoon om jou te zeggen dat ik jou een topcoach vind! Telkens weer opnieuw verbaas je me met jouw manier van diepe vragen stellen en to the point komen.

Milena, Mechelen

Ik volgde ook loopbaanbegeleiding bij Christel. Aanvankelijk geloofde ik daar niet zo in, dacht dat dit iets voor “softies” was.  Uiteindelijk leverde me het een flinke dosis zelfvertrouwen, positivisme en een salarisverhoging op. Christel is een uniek persoon, ik zou iedereen aanraden met haar in zee te gaan.

An, Zulte

Ik vond Christel meteen sympathiek en ik wist wel dat ze één en ander had mee gemaakt, maar ze was altijd opgewekt en scheen stevig in het leven te staan. Toen mijn man een paar weken weg was, heb ik Christel verteld wat er was gebeurd. Hoe zij zich toen op een niet-opdringerige manier heeft ontpopt tot een echte vriendin, daar word ik nog stil van. In elk geval, Christel heeft ùren naar mij geluisterd en met me gepraat, wat zeg ik: màànden, zonder ook maar iets te forceren of me ooit de les te lezen of regeltjes op te leggen. Ik wou niks meer met ons bedrijf te maken hebben. En toen heeft Christel gelukkig ingegrepen. In alle kalmte zei ze me dat ik moest ophouden met het slachtoffer uit te hangen en niet in mijn zelf medelijden mocht blijven steken. Dat ik verdorie mijn leven weer in handen moest nemen en dat ik door sterk te staan het respect van de anderen automatisch terug zou winnen, in plaats van te vluchten en in een hoekje weg te kruipen. Ik moest met mijn ex samen werken en de boel weer proberen opbouwen ipv in het verleden te blijven hangen. Dikke merci hiervoor aan mijn goeie vriendin en super coach Christel!

Dominique

Christel leerde ik kennen omdat ik bij haar aan de deur ging kloppen voor hondentraining. Ze straalde direct een enorm vertrouwen uit en na enkele sessies ging het al rap beter met onze Shiba. Random vertelde ik haar eens dat ik me niet zo goed voelde op het werk. Ze raadde me aan loopbaanbegeleiding te volgen maar daar geloofde ik aanvankelijk niet veel in. Maanden later heb ik toch die stap gezet en het heeft me enorm veel bijgebracht. Het leert je zaken op een andere manier te bekijken en er anders mee om te gaan. Haar tips hebben me zelfs loonsopslag opgeleverd. Ik zou het iedereen aanraden. Persoonlijk vind ik Christel een heel intelligente vrouw die niet alleen problemen oplossingsgericht aanpakt maar ook rekening houdt met de persoonlijkheid van elk individu.

An

De workshops en cursussen bij jou zijn altijd weer iets om naar uit te kijken. Tijdens de opdrachten en oefeningen heb ik mezelf beter leren kennen  maar kreeg ik ook vele inzichten/tips aangereikt om anderen beter te begrijpen of bepaalde situaties vanuit een ander perspectief te bekijken. Je slaagt er steeds weer in om ons op een toffe humoristische manier te blijven boeien met je praktische voorbeelden en anekdotes. Ik kan het iedereen aanraden om deze ontdekkingstocht te starten!  

Els

Sommigen onder jullie herkennen het misschien: je hebt al een paar klappen gehad in t leven, zowel privé als professioneel, alles lijkt een sleur, je voelt je ongelukkig in je job maar tja, wat moet je dan?!? Loopbaanbegeleiding.... zou dat wat verheldering brengen ? Wel, ja inderdaad! 1 muisklik, 1 telefoontje van een beschikbare coach, 1 kennismakingsgesprek .... en daar ging de toekomst-trein.... De klik, de match was er direct, en nu, zoveel gesprekken later , gevuld met een lach en een traan, heb ik het gevoel,de eerste keer in jaren, duidelijkheid te hebben voor mezelf. Ik heb nog een lange weg af te leggen om te bereiken wat ik wil, maar het is alsof de puzzelstukjes een voor een op z’n plaats vallen. En waar vroeger de energie en wat lef ontbrak is nu een waterval van positieve vibes! Zelfs zonder dat bekende energiedrankje heb ik opeens vleugels  Bedankt Christel Sonck

Brenda, Overijse

Je bent zelf verantwoordelijk voor de persoon die je bent!
Ik heb ook geleerd dat niet iedereen jou tof vindt, maar ik vind ook niet iedereen tof, dus maak keuzes in jouw leven. Door master mind weet ik precies wat ik wil en heb ik leren positief omgaan met bepaalde situaties

F. Zottegem

Maar wat me het meest bijgebleven is van de Master Mind sessie dat iedereen wel eens kampt met twijfels, minder zelfvertrouwen, zaken die je niet in de hand hebt (of denkt te hebben!).
Hierbij is Christel de ideale coach om dit alles om te buigen naar meer positieve energie!

Manuela, Zingem

Ik zat toen in een periode vol twijfels, verdriet en nog heel veel meer.
Beetje bij beetje kon ik terug alles op een rijtje zetten, meer relativeren ,aanvaarden , loslaten en vooral tot rust komen.
Nog eens een dikke merci, je hebt me echt enorm geholpen en ik zal je altijd dankbaar blijven !

Anoniem

De Master Mind was heel leerrijk en heb er zeker verschillende zaken uit geleerd waaronder uit je comfortzone durven komen en dat je zelf verantwoordelijk bent voor het al dan niet realiseren van je dromen!
Als je een positieve mindsetting hebt kan je er veel meer mee bereiken dan je zelf denkt!

Filip, Menen

Master Mind is een must voor iedereen die het ultieme duwtje nodig heeft om knopen door te hakken.
Het geeft je inzicht in je manier van denken, in het waarom je ter plaatse blijft trappelen en je niet uit je comfortzone geraakt…

Kateleen Cromphout, Ronse

terug met goesting gaan werken
google-site-verification: google556caf12bcdce0b1.html