Online Selfcoaching
programma

Online cursus voor persoonlijke ontwikkeling.
Stel je voor dat je voldoende zelfvertrouwen en geloof in jezelf hebt om verschillende uitdagingen in jouw leven aan te gaan. Beeld je in dat je het nodige inzicht hebt in jouw talenten en competenties.

Stel dat je ook op moeilijke momenten in jouw leven positief kan denken en oplossingen kan zoeken in plaats van te denken in problemen en te piekeren.

Als je op deze site terecht bent gekomen, betekent dit dat je op zoek bent naar iets. Wellicht wil je iets veranderen in jouw leven, maar weet je nog niet goed wat exact. Je zoekt de kers op de taart in jouw leven!

Alle kennis die je in deze cursus opdoet, kan je voor de rest van je leven toepassen in verschillende situaties.

Wat kan je van deze online selfcoachingcursus verwachten?

  • Theorie omtrent de werking van onze gedachten en emoties en op welke manier dit ons gedrag beïnvloedt.
  • Werkwijzen om je gedachtepatroon te buigen naar positief denken.
  • Inzichten in verbanden met het doorbreken van steeds terugkerende patronen in jouw leven die ervoor zorgen dat je je doelen niet bereikt of dat je steeds in conflict bent met een zelfde type persoon.
  • verbindende communicatie.
  • Je leert je belemmerende gedachten aanpakken.
  • Je zal komaf maken met jouw paradigma’s uit het verleden.
  • Je gaat realistische doelen leren stellen in de verschillende gebieden van jouw leven.
  • Je maakt zelf een stappenplan op om deze doelen te bereiken.
  • Je verwerft zelfinzicht
  • Je verdiept jezelf in je eigen gedrag en in het gedrag van anderen.

Je staat aan het begin van een boeiende reis. De selfcoachingcursus en Mindset Academy zijn jouw gps. Wij bepalen jouw bestemming niet, we leren je wel ontdekken waar je naartoe wil en wat de beste reisweg is voor jou.

Boek je ticket nu!

Als je een quickfix oplossing zoekt voor een klein probleem of een kleine irritatie in jouw leven, lees dan zeker niet verder en koop deze cursus NIET!

Je bent nieuwsgierig geworden ? Je bent bereid om kennis op te doen en toe te passen in jouw leven?

Wij staan klaar om jou te helpen. Anderzijds verwachten we van jou engagement. Engagement om het leven te leiden dat je écht wil leiden.

Deze cursus is een traject waar je kennis opdoet en leert toepassen, stap voor stap.

Schrijf je snel in in onze online cursus voor persoonlijke ontwikkeling . Wij gidsen jou door deze opleiding.

Testimonials

Hoi Christel, gewoon om jou te zeggen dat ik jou een topcoach vind! Telkens weer opnieuw verbaas je me met jouw manier van diepe vragen stellen en to the point komen.

Milena, Mechelen

Ik volgde ook loopbaanbegeleiding bij Christel. Aanvankelijk geloofde ik daar niet zo in, dacht dat dit iets voor “softies” was.  Uiteindelijk leverde me het een flinke dosis zelfvertrouwen, positivisme en een salarisverhoging op. Christel is een uniek persoon, ik zou iedereen aanraden met haar in zee te gaan.

An, Zulte

Ik vond Christel meteen sympathiek en ik wist wel dat ze één en ander had mee gemaakt, maar ze was altijd opgewekt en scheen stevig in het leven te staan. Toen mijn man een paar weken weg was, heb ik Christel verteld wat er was gebeurd. Hoe zij zich toen op een niet-opdringerige manier heeft ontpopt tot een echte vriendin, daar word ik nog stil van. In elk geval, Christel heeft ùren naar mij geluisterd en met me gepraat, wat zeg ik: màànden, zonder ook maar iets te forceren of me ooit de les te lezen of regeltjes op te leggen. Ik wou niks meer met ons bedrijf te maken hebben. En toen heeft Christel gelukkig ingegrepen. In alle kalmte zei ze me dat ik moest ophouden met het slachtoffer uit te hangen en niet in mijn zelf medelijden mocht blijven steken. Dat ik verdorie mijn leven weer in handen moest nemen en dat ik door sterk te staan het respect van de anderen automatisch terug zou winnen, in plaats van te vluchten en in een hoekje weg te kruipen. Ik moest met mijn ex samen werken en de boel weer proberen opbouwen ipv in het verleden te blijven hangen. Dikke merci hiervoor aan mijn goeie vriendin en super coach Christel!

Dominique

Christel leerde ik kennen omdat ik bij haar aan de deur ging kloppen voor hondentraining. Ze straalde direct een enorm vertrouwen uit en na enkele sessies ging het al rap beter met onze Shiba. Random vertelde ik haar eens dat ik me niet zo goed voelde op het werk. Ze raadde me aan loopbaanbegeleiding te volgen maar daar geloofde ik aanvankelijk niet veel in. Maanden later heb ik toch die stap gezet en het heeft me enorm veel bijgebracht. Het leert je zaken op een andere manier te bekijken en er anders mee om te gaan. Haar tips hebben me zelfs loonsopslag opgeleverd. Ik zou het iedereen aanraden. Persoonlijk vind ik Christel een heel intelligente vrouw die niet alleen problemen oplossingsgericht aanpakt maar ook rekening houdt met de persoonlijkheid van elk individu.

An

De workshops en cursussen bij jou zijn altijd weer iets om naar uit te kijken. Tijdens de opdrachten en oefeningen heb ik mezelf beter leren kennen  maar kreeg ik ook vele inzichten/tips aangereikt om anderen beter te begrijpen of bepaalde situaties vanuit een ander perspectief te bekijken. Je slaagt er steeds weer in om ons op een toffe humoristische manier te blijven boeien met je praktische voorbeelden en anekdotes. Ik kan het iedereen aanraden om deze ontdekkingstocht te starten!  

Els

Sommigen onder jullie herkennen het misschien: je hebt al een paar klappen gehad in t leven, zowel privé als professioneel, alles lijkt een sleur, je voelt je ongelukkig in je job maar tja, wat moet je dan?!? Loopbaanbegeleiding.... zou dat wat verheldering brengen ? Wel, ja inderdaad! 1 muisklik, 1 telefoontje van een beschikbare coach, 1 kennismakingsgesprek .... en daar ging de toekomst-trein.... De klik, de match was er direct, en nu, zoveel gesprekken later , gevuld met een lach en een traan, heb ik het gevoel,de eerste keer in jaren, duidelijkheid te hebben voor mezelf. Ik heb nog een lange weg af te leggen om te bereiken wat ik wil, maar het is alsof de puzzelstukjes een voor een op z’n plaats vallen. En waar vroeger de energie en wat lef ontbrak is nu een waterval van positieve vibes! Zelfs zonder dat bekende energiedrankje heb ik opeens vleugels  Bedankt Christel Sonck

Brenda, Overijse

Je bent zelf verantwoordelijk voor de persoon die je bent!
Ik heb ook geleerd dat niet iedereen jou tof vindt, maar ik vind ook niet iedereen tof, dus maak keuzes in jouw leven. Door master mind weet ik precies wat ik wil en heb ik leren positief omgaan met bepaalde situaties

F. Zottegem

Maar wat me het meest bijgebleven is van de Master Mind sessie dat iedereen wel eens kampt met twijfels, minder zelfvertrouwen, zaken die je niet in de hand hebt (of denkt te hebben!).
Hierbij is Christel de ideale coach om dit alles om te buigen naar meer positieve energie!

Manuela, Zingem

Ik zat toen in een periode vol twijfels, verdriet en nog heel veel meer.
Beetje bij beetje kon ik terug alles op een rijtje zetten, meer relativeren ,aanvaarden , loslaten en vooral tot rust komen.
Nog eens een dikke merci, je hebt me echt enorm geholpen en ik zal je altijd dankbaar blijven !

Anoniem

De Master Mind was heel leerrijk en heb er zeker verschillende zaken uit geleerd waaronder uit je comfortzone durven komen en dat je zelf verantwoordelijk bent voor het al dan niet realiseren van je dromen!
Als je een positieve mindsetting hebt kan je er veel meer mee bereiken dan je zelf denkt!

Filip, Menen

Master Mind is een must voor iedereen die het ultieme duwtje nodig heeft om knopen door te hakken.
Het geeft je inzicht in je manier van denken, in het waarom je ter plaatse blijft trappelen en je niet uit je comfortzone geraakt…

Kateleen Cromphout, Ronse

contact
google-site-verification: google556caf12bcdce0b1.html